Matematik

sidelængden...

22. marts 2014 af kira121 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg skal beregne sidelænden af den terning, og jeg ved at rumfanget er 216m3 men jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal gøre.. håber i kan og vil hjælpe mig :) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2014 af peter lind

Hvis sidelængden kaldes s er rumfanget s3


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. marts 2014 af 123434 (Slettet)

s3=216m3

3√s3=3√216m3

s=6m

eller

3√216=216(1/3)=6


Svar #3
23. marts 2014 af kira121 (Slettet)

Mange Tak! 


Skriv et svar til: sidelængden...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.