Matematik

ligning

23. marts 2014 af XX88XX (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har helt glemt det.. Hvordan løser jeg ligningen f(x)=17? En lineær funktion er givet ved f(x)=3x-7


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2014 af mathon

                  f(x)=3x-7

                  17=3x-7    …


Svar #2
23. marts 2014 af XX88XX (Slettet)

Altså 3*17-7?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2014 af Emmely (Slettet)

Du skal isolere x 


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. marts 2014 af Emmely (Slettet)

Altså kommer det til at hedde 

17=3x-7

17+7=3x 

24=3x 

8=x 


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.