Fysik
Tryk
28. november 2005 af
Sicma (Slettet)
Hej!
Vis at:
1 atm = 1013 mbar = 1,013 * 10^5 Pa
Brug standardtyngdeaccelerationen og kviksølvs massefylde ved 0 grader Celcius.
Nogen som kan hjælpe?
På forhånd tak
Sicma ;-D
Vis at:
1 atm = 1013 mbar = 1,013 * 10^5 Pa
Brug standardtyngdeaccelerationen og kviksølvs massefylde ved 0 grader Celcius.
Nogen som kan hjælpe?
På forhånd tak
Sicma ;-D
Skriv et svar til: Tryk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
