Tysk

Rettelse af kort tekst..

30. november 2005 af Malfoy (Slettet)
Hej...
Håber der er nogle der gider at rette dette tysk igennem. Jeg skulle beskrive et billede (se linket med billedet)...

http://www.twhs.kent.sch.uk/GE%20webpage/RE_files/image001.jpg

Du/I må meget gerne komme med kommentarer om hvad jeg ellers kan skrive om, altså om billedet.....
Men her kommer det jeg i hvert fald fandt relevant:

DANSK:
Dette billede er malet af Henrik Campendonk i 1913.
Dette billede er en smule forvirrende, i første antagelse. Men når man kigger på billedet i et stykke tid kan man se hvad det forestiller sig.
Der er mange forskellige farver, der er for eksempel gul, blå rød grøn, sort ....osv. Jeg tror at billedet ikke er for mørkt eller for lyst det er imellem.

Der er mange forskellige dyr, nederst på billedet kan jeg se en løve og i midten er der for eksempel også en ko eller også er det en tyr.
Der står også en mand med armene i vejret til højre.

Jeg syntes at billedet her passer perfekt til digtet Amour af Rammstein, fordi han hele tiden gentager at kærlighed er et vildt dyr. På billedet er der også stort set kun vilde dyr.


TYSK:
Diese Bild ist malt ab Henrik Campendonk in 1913.
Diese Bild ist ein bisschen verwirrend, in die erste beobachten. Aber wenn man guckt an diese Bild in einem stück zeit, kann man sehen was es darstellen sich.
Es gibt viele verscheidende Farben, es gibt zum Beispiel Gelb, Blau, Rot, Grün, Schwarz und so weiter. Ich meint das diese bild ist nicht so dunkel oder nicht so hell, es ist zwischendurch.

Es gibt verscheidende Tier, unterst kann man ein Leo sehen, und in der Mitte gibt es zum Beispiel eine Kuh oder auch ist es ein Stier. Es gibt auch ein Mann fast in der mittel.

ich mein das diese Bild Zirkel perfekt zu das dicht Amour ab Rammstein, weil er die Ganz Zeit sagt das die Liebe ein wildes Tier ist.


På forhånd tak
Malfoy

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2005 af danielruhmann (Slettet)

Prøv at rette følgende fejl, så skal jeg nok kigge det igennem derefter.

Diese Bild (KØN) ist (PRÆPOSITION IND HER) malt (FORKERT TEMPUS, BRUG FØR NUTID) ab (PRÆPOSITION FORKERT; BRUG VON) Henrik Campendonk in (ENTEN ANGIVES ÅRSTAL UDEN PRÆPOSITION ELLER OGSÅ: IM JAHRE) 1913.
Diese Bild (KØN) ist ein bisschen (BRUG ß) verwirrend, (in die erste beobachten) skriv: wenn man es erstes Mal betrachtet. Aber wenn man guckt (FINITTE VERBUM TIL SIDST I LEDSÆTNINGER) an diese (DIESES) Bild in einem stück zeit (NEJ, EINE WEILE), kann man sehen (LAV SÆTNINGEN TIL PRÆSENS: SIEHT MAN,) was es darstellen sich (VÆK MED DET REFLEKSIVE PRONOMEN) (KONGRUENS).
Es gibt viele verscheidende (KORREKT FORM) Farben, es gibt zum Beispiel (ANDEN ORDSTILLING: ZUM BEISPIEL GIBT ES:) Gelb, Blau, Rot, Grün, Schwarz und (so weiter VÆK). Ich meint (KONGRUENS), das (DASS) diese (KØN) bild (GROSSSCHREIBUNG) ist (LEDSÆTNING MED VERBUM TIL SIDST I SÆTNINGEN) nicht so dunkel oder nicht so hell, es ist zwischendurch.

Es gibt verscheidende (VERSCHIEDENE) Tier (EIN TIER, ZWEI TIERE), unterst kann man ein Leo (LEO = SLANG FOR EN HÆLSPARKER I FODBOLD) (DU SKAL SIGE LÖVE) sehen, und in der Mitte gibt es zum Beispiel eine Kuh oder auch (SONST) ist es ein Stier. Es gibt auch ein (AKKUSATIV = EINEN) Mann fast in der mittel (MITTEL DES BILDES).

ich mein (KONGRUENS), das (DASS) diese (KØN) Bild (Zirkel ?) perfekt zu (das dicht NEJ) (DIGTET = DAS GEDICHT) (DERFOR: ZU DEM GEDICHT) Amour ab Rammstein, weil er die Ganz (GANZ SKRIVES MED SMÅT) (I HENHOLD TIL ADJEKTIVERNES DEKLINATION, SKAL DET HEDDE GANZE) Zeit sagt, das (DASS) die Liebe ein wildes Tier ist.

Svar #2
30. november 2005 af Malfoy (Slettet)

Hej "Ruhmann"...
Jeg har gjordt det så godt jeg kunne....

Malfoy

Svar #3
30. november 2005 af Malfoy (Slettet)

Ja, jeg var lidt for hurtig på tasterne, men denne gang kommer teksten med:

Diese Bild ist im Jahre 1913 auf Henrik Campendonk

Diese Bild ist ein bißchen verwirrend, wenn man es erstes Mal betrachtet. Aber wenn man an dieses Bild in eine weile guckt, sieht man, was es darstellen.
Es gibt viele verscheidende Farben, zum Beispiel gibt es: Gelb, Blau, Rot, Grün, Schwarz. Ich meine, dass dieses grosschreinbung ist nicht so dunkel oder nicht so hell, es ist zwischendurch.

Es gibt verschiedene Tiere, unterst kann man ein Leo Löve sehen, und in der Mitte gibt es zum Beispiel eine Kuh oder sonst ist es ein Stier. Es gibt auch ein einen Mann fast in mittel des bildes.

ich meine, dass diese Bild perfekt zu dem Gedicht Amour ab Rammstein, weil er die ganze Zeit sagt, das dass die Liebe ein wildes Tier ist.


På forhånd tak
Malfoy

ps. Har du andre parleller jeg kan indrage?

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. november 2005 af danielruhmann (Slettet)

Diese Bild (KØN = DIESES BILD) ist im Jahre 1913 auf (FORKERT PRÆPOSITION = VON) Henrik Campendonk (HVAD ER BOGEN? DEN ER SKREVET AF H.C = GESCHRIEBEN)

Diese Bild (KØN) ist ein bißchen verwirrend, wenn man es erstes Mal betrachtet. Aber wenn man an dieses Bild in (VÆK MED IN) eine weile (SUBSTANTIVER MED STORT) guckt/sieht, sieht/versteht man, was es darstellen (KONGRUENS).
Es gibt viele verscheidende (IKKE LANG TILLÆGSFORM, DET ER ET ADJEKTIV = VERSCHIEDENE) Farben, zum Beispiel gibt es: Gelb, Blau, Rot, Grün, Schwarz. Ich meine, dass dieses (grosschreinbung --> VÆK) (Med Großschreibung, var der ment, at du skulle skrivre Bild med STORT) BILD nicht so dunkel oder nicht so hell (Du mangler et verbum), es ist zwischendurch (se om du kan omformulere sætningen).

Es gibt verschiedene Tiere, unterst kann man ein Leo Löve (LÆS RETTELSE I #1 --> was kannst du sehen? EINEN Löve) sehen, und in der Mitte gibt es zum Beispiel eine Kuh oder sonst ist es ein Stier. Es gibt auch ein einen (AKKUSATIV = EINEN MANN) Mann fast in mittel des bildes (SUBASTANTIVER SKRIVES MED STORT).

ich meine, dass diese Bild (KØN) perfekt zu dem Gedicht Amour ab Rammstein (WO PASST DAS BILD? = ZU DEM GEDICHT) = ZU, weil er die ganze Zeit sagt, das dass (AT = DASS) die Liebe ein wildes Tier ist.

Jeg har ikke mere tid i aften. Jeg skal i gang med EØ. Er jeg færdig med de andre lektier inden 1½ time, kan jeg godt lige komme med nogle forslag.

Svar #5
30. november 2005 af Malfoy (Slettet)

Hej "Ruhmann"...
Tak for hjælpen, du er velkommen til, komme med flere forslag....

Malfoy

Brugbart svar (0)

Svar #6
30. november 2005 af danielruhmann (Slettet)

#5 Hvorfor Ruhmann i anførselstegn?

Lad mig først se en rettet udgave, så skal jeg nok give dig nogle guldkorn.

Skriv et svar til: Rettelse af kort tekst..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.