Matematik
kuglens radius
04. december 2005 af
stumpL (Slettet)
k: x^2+y^2+z^2+4x-6y=12
jeg skal finde kuglens radius.
mit bud:
(x+2)^2-4+(y-3)^3-9+(z+0)^2-12=0
(x+2)^2+(y-3)^2+(z+0)^2=-25
kan radius på en kugle være negativ?
for jeg har jo fået den til at være -25
jeg skal finde kuglens radius.
mit bud:
(x+2)^2-4+(y-3)^3-9+(z+0)^2-12=0
(x+2)^2+(y-3)^2+(z+0)^2=-25
kan radius på en kugle være negativ?
for jeg har jo fået den til at være -25
Svar #1
04. december 2005 af iB (Slettet)
Næ, men du har også redusert forkert ;)
...... -25 = 0
er IKKE det samme som
...... = -25
...... -25 = 0
er IKKE det samme som
...... = -25
Svar #2
04. december 2005 af iB (Slettet)
Næ, men du har også redusert forkert ;)
...... -25 = 0
er IKKE det samme som
...... = -25
...... -25 = 0
er IKKE det samme som
...... = -25
Svar #3
04. december 2005 af stumpL (Slettet)
nårh.... dumme mig....
så skal jeg finde afstanden mellem kuglens centrum (-2;3;0) og planen.
planen: x-2y+3z=3
hvordan går jeg det?
så skal jeg finde afstanden mellem kuglens centrum (-2;3;0) og planen.
planen: x-2y+3z=3
hvordan går jeg det?
Skriv et svar til: kuglens radius
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
