Matematik
hjælp hurtig nem mat
13. december 2005 af
Nik_ (Slettet)
hvordan er det nu jeg for vendt formlen, så det er x jeg finder?
y=ax+b
y=ax+b
Svar #2
13. december 2005 af madsing (Slettet)
#1:
En begrundelse for hvorfor det er sådan:
y=ax+b
X isoleres:
b trækkes fra på begge sider.
y-b=ax
der diveres med a for at fjerne a
(y-b)/a=x
Forstår du?
//Mads...
En begrundelse for hvorfor det er sådan:
y=ax+b
X isoleres:
b trækkes fra på begge sider.
y-b=ax
der diveres med a for at fjerne a
(y-b)/a=x
Forstår du?
//Mads...
Skriv et svar til: hjælp hurtig nem mat
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
