Matematik
bestem f(-2), a,b og c er konstante
16. januar 2006 af
hln (Slettet)
kan jeg ikke få forklaret hvordan dette skal løses jeg kan simpelthen ikke få det til at gå op...
bestem f(-2), hvor a,b og c er konstante
f`(x)=ax^5+bx^3+cx
kan jeg ikke få forklaret hvordan dette skal løses jeg kan simpelthen ikke få det til at gå op...
bestem f(-2), hvor a,b og c er konstante
f`(x)=ax^5+bx^3+cx
Svar #2
17. januar 2006 af Duffy
bestem f(-2), hvor a,b og c er konstante
f`(x)=ax^5+bx^3+cx
f(x)=S(ax^5+bx^3+cx)dx =
1/6*a*x^6+1/4*b*x^4+1/2*c*x^2 + k
så
f(-2) = 1/6*a*(-2)^6+1/4*b*(-2)^4+1/2*c*(-2)^2 + k
= 32/3*a+4*b+2*c+k
...det er så langt man kan komme med de oplysninger
der foreligger i dit indlæg.
(mangler du ikke nogle oplysn.?)
Duffy
f`(x)=ax^5+bx^3+cx
f(x)=S(ax^5+bx^3+cx)dx =
1/6*a*x^6+1/4*b*x^4+1/2*c*x^2 + k
så
f(-2) = 1/6*a*(-2)^6+1/4*b*(-2)^4+1/2*c*(-2)^2 + k
= 32/3*a+4*b+2*c+k
...det er så langt man kan komme med de oplysninger
der foreligger i dit indlæg.
(mangler du ikke nogle oplysn.?)
Duffy
Skriv et svar til: bestem f(-2), a,b og c er konstante
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
