Matematik
Matematik... Please help c",)
30. november 2003 af
SP anonym (Slettet)
kan i hjælpe mig med følgende opgave;
et elektrisk kredsløb består af et 12-volts batteri med en indre modstand på x ohm. Den energi E, der udvikles i kredsen, er givet ved:
E= x * I^2, hvor strømstyrken I er givet ved:
I= (12/x+5)
Bestem E som funktion af modstanden x?
kan nogen hjælpe?
håber det; Camilla
et elektrisk kredsløb består af et 12-volts batteri med en indre modstand på x ohm. Den energi E, der udvikles i kredsen, er givet ved:
E= x * I^2, hvor strømstyrken I er givet ved:
I= (12/x+5)
Bestem E som funktion af modstanden x?
kan nogen hjælpe?
håber det; Camilla
Svar #2
30. november 2003 af krelle (Slettet)
sæt I ind i E.
E=x*(12/x+5)^2.
Regner med at du har glemt at sætte de fornødne parenteser. Men det må du selv døje med!!!
E=x*(12/x+5)^2.
Regner med at du har glemt at sætte de fornødne parenteser. Men det må du selv døje med!!!
Svar #3
01. december 2003 af SP anonym (Slettet)
Kan du/i uddybe det yderligere? det vil jeg se som en stor hjælp...
Please c",)
Please c",)
Skriv et svar til: Matematik... Please help c",)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
