Matematik
strækning, hastighed og acc.
18. januar 2006 af
Frank88 (Slettet)
Har fundet sammenhængen mellem strækning, hastighed og acceleration vha. differentialregning som gav følgende:
s´(t) = v(t)
v´(t) = a(t)
s´´(t) = a(t)
Mit spørgsmål er at jeg også skal finde sammenhængen vha. integralregning og dette kan jeg ik finde ud af.
Tak for hjælpen på forhånd !
s´(t) = v(t)
v´(t) = a(t)
s´´(t) = a(t)
Mit spørgsmål er at jeg også skal finde sammenhængen vha. integralregning og dette kan jeg ik finde ud af.
Tak for hjælpen på forhånd !
Svar #1
18. januar 2006 af 150972 (Slettet)
Har du haft matematik på A-niveau?
Integrere er egentlig det modsatte af at differentere.
http://www2002159.thinkquest.dk/integralregning.php
Integrere er egentlig det modsatte af at differentere.
http://www2002159.thinkquest.dk/integralregning.php
Svar #2
18. januar 2006 af Frank88 (Slettet)
Nej har det pt på B niveau.
Var lidt klar over det men har selv lært mig dette da vi har et projekt hvor vi selv skal lære det men er bare gået fast i det da jeg skulle lave det omvendt.
Var lidt klar over det men har selv lært mig dette da vi har et projekt hvor vi selv skal lære det men er bare gået fast i det da jeg skulle lave det omvendt.
Svar #3
18. januar 2006 af TF (Slettet)
Prøv også at se et tidl. indlæg nr. 49 bagud i listen
"Strækning og hastighed"
:)
"Strækning og hastighed"
:)
Skriv et svar til: strækning, hastighed og acc.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
