Matematik
vektor i plan
26. januar 2006 af
hashkid (Slettet)
vektoren b = 5,k) er dobbelt så lang som vektoren a=(2,6)
find tallet k
har en idé om, at sætte det således op:
2b=a?
men dette sys jeg virker mystisk da;
2(5,k)=(2,6)
10=2 og k=3
???
find tallet k
har en idé om, at sætte det således op:
2b=a?
men dette sys jeg virker mystisk da;
2(5,k)=(2,6)
10=2 og k=3
???
Svar #1
26. januar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Længden af en vektor (p,q) er givet ved (p^2+q^2)^(1/2). Brug dette.
Skriv et svar til: vektor i plan
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
