Fysik

pot

28. januar 2006 af t.fair (Slettet)
hvordan regner jeg den potentielle energi ud??

jeg ved formlen er Epot = m×g×h

højden er på 140 cm.
massen er 250 gram..

men ligemeget hvad jeg gør får jeg et forkert tal!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2006 af FredeW (Slettet)

Du kunne jo fortælle, hvad du har gjort, og hvad det "rigtige" tal er...

Svar #2
28. januar 2006 af t.fair (Slettet)

det skal give omkring 7..

jeg har sagt

pot= 0,250 * 9,82 * 1.40 = 3,4

ved ikke hvor fejlen ligger..

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2006 af FredeW (Slettet)

Jeg kan heller ikke umiddelbart se nogen fejl, men det kan selvfølgelig være andre kan... :-)

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2006 af fixer (Slettet)

Hvorfor tror du det skal give 7 (J?) ?

Enten er der en fejl i kilden til 7-tallet, eller du har brugt de forkerte talstørrelse ved indsættelse, eller det er ikke den potentielle energi, der efterspørges trods alt.

Nærmere kommer vi det ikke med mindre du skriver hele opgaveformuleringen ind her.

Skriv et svar til: pot

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.