Matematik
Differentiere
30. januar 2006 af
baloon (Slettet)
Hvordan kan det være at 3/x^2
er det samme som 3x^-2
Så forestiller jeg mig at 5/x^7
er det samme som 5x^-7
Men hvad med 3x^4 / 5x^3 ?
Nogen der kan hjælpe....
På forhånd tak
er det samme som 3x^-2
Så forestiller jeg mig at 5/x^7
er det samme som 5x^-7
Men hvad med 3x^4 / 5x^3 ?
Nogen der kan hjælpe....
På forhånd tak
Svar #1
30. januar 2006 af IBM (Slettet)
Se på følgende potensregnereglerne:
a^(-r) = 1/a^(r)
a^(r)/a^(s) = a^(r-s)
Så kan du.
a^(-r) = 1/a^(r)
a^(r)/a^(s) = a^(r-s)
Så kan du.
Skriv et svar til: Differentiere
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
