Dansk

Kritik af stil udbedes

08. februar 2006 af Merit-HB (Slettet)
Jeg elsker faget dansk. Rent mundligt kommer det til mig flydende med mine holdninger, og føler mig altid opmuntret når jeg skal besvare noget i dansk.

Rent skriftligt er mit niveau åbenbart faldet, siden mine karakterer også er det, og jeg har taget mine lærers rettelser til mig og det har da forbedret karakteren, men kun gangen efter, og så røg jeg ellers ind i middelmådige karakterer igen. Dette er i sig selv noget jeg vil arbejde med, men jeg har indset at mine mundtlige karakterer heller ikke vil komme over bare middel så længe min skriftlige karakterer heller ikke er gode.

Derfor er mit initiativ og høre om nogle ville være villige til at ganske enkelt og fortælle mig hvad jeg kan gøre bedre i min nyeste stil. Jeg har stilen som ikke er på mere end 3 sider 1 1/2 linjes afstand og jeg vil supplere med opgave formuleringen sådan at i kan sætte jeg ind i det som var det jer selv der skulle besvare opgaven.
Er ikke sikker på hvordan evt. kritikere vil aftale rettelsen, men jeg havde forestilt mig noget i stil med vi kan sende filen over email og kan snakke i denne tråd.

Jeg håber virkeligt der er nogen der vil hjælpe mig med at forbedre mig og formidle mine holdninger bedre måske.

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2006 af MeWannaGoBoom (Slettet)

#0 Hvor lang er stilen? smid den evt. op , så kigger vi på det (:

Kan nok ikke nå det før ferien, for har et par sso'er jeg har lovet at kigge på først + egen skole.

Svar #2
08. februar 2006 af Merit-HB (Slettet)

Takker MeWannaGoBoom. Den er lidt over 2 sider det vil sige jeg mener den 3 side kun består af en halv eller sådan. Det jeg mest leder efter er og se hvor det er jeg kan forbedre min stilskrivning og det ville være en til stor hjælp hvis du gad og tage tid til at kigge den engang. jeg forstår fuldt ud hvis du først får tid senere hen, personligt er jeg også selv travlt beskæftiget lige nu , med historieopgave 2.g men når du engang har tid så send mig en privatbesked evt. og så kan jeg sende den til dig hvis jeg får din email og så kan du fortælle mig hvad jeg kan gøre bedre.

Skriv et svar til: Kritik af stil udbedes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.