Fysik
Lyd - problem :P
12. februar 2006 af
Nannok (Slettet)
Har noget jeg ikke kan løse
f1 > f
f1 = (vlyd/(vlyd - u))*F
f2 = (vlyd/(vlyd + u))*F
F = 1/T
f1 = 110 Hz
f2 = 96 Hz
T = 8 C
Beregn u
f1 > f
f1 = (vlyd/(vlyd - u))*F
f2 = (vlyd/(vlyd + u))*F
F = 1/T
f1 = 110 Hz
f2 = 96 Hz
T = 8 C
Beregn u
Skriv et svar til: Lyd - problem :P
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
