Kemi
Opløsning
13. februar 2006 af
Nannok (Slettet)
hvordan finder jeg stofmængden af AgBr i 100 mL 1,0 * 10^-4 M NaBr
Ved godt at man sætter koncentrationen som x og løser ligningen.. Kan bare ikke helt finde ud af det.
Nogen som kan hjælpe?
Ved godt at man sætter koncentrationen som x og løser ligningen.. Kan bare ikke helt finde ud af det.
Nogen som kan hjælpe?
Svar #1
13. februar 2006 af Larsendrengen (Slettet)
[Ag+][Br-]=L
x(x+0,0001)= L
x^2+0,0001x-L = 0
Løs 2 gradsligningen for x og du kan regne koncentrationen ud.
x(x+0,0001)= L
x^2+0,0001x-L = 0
Løs 2 gradsligningen for x og du kan regne koncentrationen ud.
Svar #3
13. februar 2006 af KemiKasper (Slettet)
Opløselighedsproduktet. Det kan du slå op i din databog.
Skriv et svar til: Opløsning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
