Matematik

Bestemmelse af integrale

16. februar 2006 af Snoozer (Slettet)
/ = integraltegn

/2x*ln(x^2+3)dx

Kan nogen komme med en ledetråd?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2006 af IBM (Slettet)

Substitution:

t = x^(2)+3
dt = 2x

osv.

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2006 af Duffy

Differentialet skal være


dt = 2xdx


Skriv et svar til: Bestemmelse af integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.