Matematik
Hvordan skal jeg gribe det an?
19. februar 2006 af
Bjarkee (Slettet)
Hej,
Jeg har fået en opgave som lyder sådan:
Tegn en graf for en funktion f, der har følgende egenskaber:
Dm = ]-4;3] max f(x) = 4
Vm = [-2;4] min f(x) = -3
Der kan tegnes mange grafer, der opfylder betingelserne. For at besvare opgaven er det nok at tegne en af dem.
Nogle der har en ide til hvordan jeg skal gribe det an?
Bjarke
Jeg har fået en opgave som lyder sådan:
Tegn en graf for en funktion f, der har følgende egenskaber:
Dm = ]-4;3] max f(x) = 4
Vm = [-2;4] min f(x) = -3
Der kan tegnes mange grafer, der opfylder betingelserne. For at besvare opgaven er det nok at tegne en af dem.
Nogle der har en ide til hvordan jeg skal gribe det an?
Bjarke
Svar #1
19. februar 2006 af Carsten_L (Slettet)
Er du sikker på, at f har minimumsværdien -3? Det passer da ikke med, at værdimængden løber fra -2 til 4
Svar #3
20. februar 2006 af sigmund (Slettet)
Værdimængden må være [-3,4], hvis f(x) = -3 er mininumsværdi.
Hvis der står "Vm = [-2;4] min f(x) = -3" i din bog, så er der en modstrid.
Hvis der står "Vm = [-2;4] min f(x) = -3" i din bog, så er der en modstrid.
Skriv et svar til: Hvordan skal jeg gribe det an?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
