Matematik
Kvadratisk funktion
26. februar 2006 af
MissyE (Slettet)
Hej...
Jeg har lidt problemer med den sidste delopgave i mit kompendie, og søger derfor hjælp:)
Opgaven lyder således:
f(x,y)= 9x^2-180x+4y^2+k
det oplyses at minimumsværdien er t=-50 og k=850
Mit spørgsmål er, hvordan minimerer jeg f under bibetingelsen y
Jeg har lidt problemer med den sidste delopgave i mit kompendie, og søger derfor hjælp:)
Opgaven lyder således:
f(x,y)= 9x^2-180x+4y^2+k
det oplyses at minimumsværdien er t=-50 og k=850
Mit spørgsmål er, hvordan minimerer jeg f under bibetingelsen y
Skriv et svar til: Kvadratisk funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
