Kemi
Lidt kemi
02. marts 2006 af
Nannok (Slettet)
Beregn stofmængden af AgBr, der ved 25 grader kan opløses i
a) 100 ml 1,0*10^-4 M NaBr
b) 1000 ml 1,0*10^-5 M Ag2SO4
PLEASE hjælp
a) 100 ml 1,0*10^-4 M NaBr
b) 1000 ml 1,0*10^-5 M Ag2SO4
PLEASE hjælp
Svar #1
02. marts 2006 af dnadan (Slettet)
da du kender koncentrationen(c) og volumen(v)(i liter) kan stofmængden(n) beregnes vha. af formlen:
n=c*v
dvs. n= 0,1L*1,0^-4M
n=1*10^-5M
n=c*v
dvs. n= 0,1L*1,0^-4M
n=1*10^-5M
Svar #3
02. marts 2006 af dnadan (Slettet)
hmmm er det AgBr som bliver tilsat disse 2 opløsninger, eller er det de 2 opløsninger som bliver blandet, og der derved sker en fældnings reaktion?
Svar #5
02. marts 2006 af dnadan (Slettet)
hmmm beregn stofmængden af begge begge koncentrationer, dermed kan du se hvilken en der er lavest af enten Ag og Br, dette stof bestemmer hvor meget af stoffet som udfælder sig, og dermed må det så være stofmængden af AgBr
Skriv et svar til: Lidt kemi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
