Matematik

Overfladeareal

08. marts 2006 af RikkeKring (Slettet)
3.b
Flaskens udvendige overfladeareal er :
Kuglen : 4 · 3,14 · 8,5^2 = 907,46cm2
Cylinderen : 2 · 3,14 · 8,5 · 38 +
2 · 3,14 · 8,5^2 = 460635,76cm2
907,46cm2 + 460635,76cm2
i alt 461543,22cm2

er der nogle som kender formlen og gider gøre det på deres måde, så vil jeg gerne skrive målene og opgavespørgsmålet ned ..

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2006 af Einsteinium (Slettet)

Kender formlen på hvad?

Svar #2
08. marts 2006 af RikkeKring (Slettet)

Opgaven lyder :
Beregn flaskens udvendige overfladeareal ..
Højden = 38
Indvendige mål (diameter) = 16,2
Udvendige mål (diameter) = 17

nogle der vil være super dejlige at gøre det ? :D

Svar #3
08. marts 2006 af RikkeKring (Slettet)

Cirklen og kuglens overfladeareal ..
en af mine veninder får et andet facit, så jeg kunne godt tænke mig hvis du gad prøve det, med de tal jeg har opgivet.. :D

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Prøv at se på dine beregninger for cylingeren igen. Uden at have regnet på det, kan jeg se at 4,6*10^5 cm² er alt for meget.

Svar #5
08. marts 2006 af RikkeKring (Slettet)

Sådan står der i formlen at man skal regne den ud. kunne du ikke prøve at lave formlen så , så jeg kan prøve det ?

Skriv et svar til: Overfladeareal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.