Matematik
Problem med vektorer opgave
09. marts 2006 af
vonGotsche (Slettet)
Jeg sidder her med en opgave fra et eksamen sæt. Jeg får oplyst længden på 2 vektorer a og b, |a|=5 |b|=3
Yderligere ved jeg at vinklen
Jeg skal nu beregne skalarproduktet. Jeg har selv fiflet lidt med at omskrive formlen for vinkel mellem vektorer, cosv=a*b/|a|*|b|
Dog uden succes.
Har brug for hjælp :)
Mange tak.
Yderligere ved jeg at vinklen
Jeg skal nu beregne skalarproduktet. Jeg har selv fiflet lidt med at omskrive formlen for vinkel mellem vektorer, cosv=a*b/|a|*|b|
Dog uden succes.
Har brug for hjælp :)
Mange tak.
Skriv et svar til: Problem med vektorer opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
