Matematik
nem spg. omkring log(x)
09. marts 2006 af
mobz (Slettet)
log(x+2)+log(3) = 0
Giver det ikke x=-5 ?
Giver det ikke x=-5 ?
Svar #1
09. marts 2006 af sigmund (Slettet)
Nej, thi log(x) er ikke defineret for x
Log(x+2) + log(3) omskrives til log(3*(x+2)). Resten klarer du selv.
Log(x+2) + log(3) omskrives til log(3*(x+2)). Resten klarer du selv.
Svar #2
09. marts 2006 af Carsten_L (Slettet)
log(x+2)+log(3) = 0
log((x+2)3) = 0
log(3x+6) = 0
3x+6 = 1
3x = -5
x = -5/3
log((x+2)3) = 0
log(3x+6) = 0
3x+6 = 1
3x = -5
x = -5/3
Svar #3
09. marts 2006 af mobz (Slettet)
Okay takker... prøver til terminsprøve imorgen, så genopfrisker alle de ting jeg har glemt :D
Skriv et svar til: nem spg. omkring log(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
