Matematik
undersøg om alfa er y´tangnetplan til kuglen..
12. marts 2006 af
stumpL (Slettet)
kugle med ligningen:
x^2+y^2+z^2-2x+4y-10z+5=0
planen alfa:
2x-y-2z+20=0
kuglens radius = 5
kuglens centrum = (1;-2;5)
Undersøg om alfa er tangentplan til kuglen.
Hvordan undersøger jeg sådan noget?
x^2+y^2+z^2-2x+4y-10z+5=0
planen alfa:
2x-y-2z+20=0
kuglens radius = 5
kuglens centrum = (1;-2;5)
Undersøg om alfa er tangentplan til kuglen.
Hvordan undersøger jeg sådan noget?
Svar #1
12. marts 2006 af fixer (Slettet)
Vis at afstanden mellem planen og kuglecenteret er lig kuglens radius.
Svar #3
12. marts 2006 af fixer (Slettet)
Det nægter jeg at svare på. Læs i din bog om afstandsbestemmelse mellem punkt og plan.
Skriv et svar til: undersøg om alfa er y´tangnetplan til kuglen..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
