Matematik
renter...
14. marts 2006 af
bllcrp88 (Slettet)
en foretning tilbyder et lån på 10500 kr lånet afvikles over 3 år med en månedlig ydelse på 440 kr...
1.)= hvad er den månedlige procentvise rente
1.) hvad er den årlige proentvise rente...
plz forklar også hvrodan i har fået de forskellige resultater...
1.)= hvad er den månedlige procentvise rente
1.) hvad er den årlige proentvise rente...
plz forklar også hvrodan i har fået de forskellige resultater...
Svar #1
15. marts 2006 af Peden (Slettet)
Formlen hedder:
K_n = k * (1+r)^n
n er antal terminer, r er renten (2% er eksempelvis lig 0,02), k er "start kapitalen", k_n er slutkapitalen.
Indsæt det du kender og se hvad der sker.
K_n = k * (1+r)^n
n er antal terminer, r er renten (2% er eksempelvis lig 0,02), k er "start kapitalen", k_n er slutkapitalen.
Indsæt det du kender og se hvad der sker.
Skriv et svar til: renter...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
