Matematik
Hvilkem formel?
19. marts 2006 af
KR. (Slettet)
HEY!! HVilken formel skal jeg benytte mig af for at finde forskriften for:
dy/dt=((15/y)-0,05)*y, R(0)= 400. Er det y= M / 1+ce^-amx???
Hygge!!
dy/dt=((15/y)-0,05)*y, R(0)= 400. Er det y= M / 1+ce^-amx???
Hygge!!
Svar #1
19. marts 2006 af 2835 (Slettet)
dy/dt = 15-0,05y = b-ay
y = b/a + ce^(-ax)
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
y = b/a + ce^(-ax)
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Skriv et svar til: Hvilkem formel?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
