Matematik

Tabel ?

22. marts 2006 af thomas-p1 (Slettet)
Hey

Hvad er er en tabel, når man skal indsætte by'erne med en intervalstørrelse på 20 000

Peace P ;)

Svar #1
22. marts 2006 af thomas-p1 (Slettet)

OMg lorte side , ingen hjælp herfra :S

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

Hvis du prøver at læse hvad du selv har skrevet, kan du så ikke godt se at vi ikke har en jordisk chance for at hjælpe dig?

Svar #3
22. marts 2006 af thomas-p1 (Slettet)

øh nej

bare fortæl hvad en tabel er ..

Hvor svært kan det være

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. marts 2006 af fixer (Slettet)

Håbløst...

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. marts 2006 af Draagslag (Slettet)

#3

En tabel er en oversigt over værdier... Færdigt arbejde

Måd dog erklære mig enig med Dominik Hasek i, at #0 ikke giver megen mening.

Svar #6
22. marts 2006 af thomas-p1 (Slettet)

ja din mor er håbløs fixer

tak draagslag

Brugbart svar (0)

Svar #7
22. marts 2006 af Draagslag (Slettet)

Så lidt da

Svar #8
22. marts 2006 af thomas-p1 (Slettet)

et andet spørgsmål

beregn hvor lang tid julie skal bruge for at cykle 19 km , med en en gennemsnitsfart på 20Km/t


Svar #9
22. marts 2006 af thomas-p1 (Slettet)

Ups 26 km. skal hun cykle IKKE 19

Brugbart svar (0)

Svar #10
22. marts 2006 af Molle (Slettet)

Haha, sjovt med et af de mere vittige indslag :)
Giver os 5 min. til at svare på et meget ringe formuleret indlæg.
Og hvis #0 fik svaret i #5, så siger det vist også alt om #0.

Brugbart svar (0)

Svar #11
22. marts 2006 af Jean

Den slags sprog toleres ikke i dette forum.

Svar #12
22. marts 2006 af thomas-p1 (Slettet)

ja MOLLe gider bare ikke bruge mere tid på at få svar. og fik hjælp a en anden ...Saa luk

Brugbart svar (0)

Svar #13
22. marts 2006 af Molle (Slettet)

#8
v = s/t

hastighed = strækning/tid

så er

t = s/v

Skriv et svar til: Tabel ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.