Matematik
Skæringspunkt mellem 2 grafer
23. marts 2006 af
shayla86 (Slettet)
Jeg skal beregne skæringspunktet mellem funktionerne f(x)=0,75*x^1,5
og g(x) = 12*x^-0,5
Skal jeg s sætte dem mod hinanden som man gør med de rette linjer?
altså 0,75*x^1,5 = 12*x^-0,5
Og hvis det er tilfældet, hvordan regnes det så ud?
og g(x) = 12*x^-0,5
Skal jeg s sætte dem mod hinanden som man gør med de rette linjer?
altså 0,75*x^1,5 = 12*x^-0,5
Og hvis det er tilfældet, hvordan regnes det så ud?
Svar #1
23. marts 2006 af Waterhouse (Slettet)
0,75*x^1,5 = 12*x^-0,5
<=>
12/0,75=x^(1,5)/x^(-0,5)
<=>
16=x^2
...fortsæt selv. :P
<=>
12/0,75=x^(1,5)/x^(-0,5)
<=>
16=x^2
...fortsæt selv. :P
Skriv et svar til: Skæringspunkt mellem 2 grafer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
