Kemi

hvad er B

26. marts 2006 af Fassos (Slettet)
Atomform = B Navn= Bor? Hovedgruppe 3? Ionform +3?

Svar #1
26. marts 2006 af Fassos (Slettet)

hovedgruppe 13 mente jeg heh

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2006 af KemiKasper (Slettet)

Ja, bor står i 3. hovedgruppe (evt. 13. gruppe). Den danner ingen simple ioner som fx "B^(3+)".

Svar #3
26. marts 2006 af Fassos (Slettet)

Atomform = F Navn = Fluor Hvoedgruppe 17 Ionform = -1 right? Er ikke særlig dygtig men

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. marts 2006 af KemiKasper (Slettet)

Præcis :)

Svar #5
26. marts 2006 af Fassos (Slettet)

KemiKasper ! Jeg takker Dem for hjælpen :)

Svar #6
26. marts 2006 af Fassos (Slettet)

Afstem følgende reaktioner, nogle er skrevet på ionform andre på molekylform

1) CO3 2- + H+
2) CO2 + Ca(OH)2
3) CaCO3 + HCL
4) CaCo3 + CaO

Svar #7
26. marts 2006 af Fassos (Slettet)

kan du hjælpe igen ?

Brugbart svar (0)

Svar #8
26. marts 2006 af dnadan (Slettet)

Du har ikke skrevet en reaktion, men derimod 2 ioner. Men den første er:
CO3 2- + 2H+ -->H2CO3
prøv nu at lave de andre

Svar #9
26. marts 2006 af Fassos (Slettet)

okay

Svar #10
26. marts 2006 af Fassos (Slettet)

caco2 ?

Svar #11
26. marts 2006 af Fassos (Slettet)

right?

Svar #12
26. marts 2006 af Fassos (Slettet)

en som vil hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #13
26. marts 2006 af KemiKasper (Slettet)

1 er: CO3(2-) + 2 H(+) -> CO2 + H2O

2. CO2 reagerer med hydroxid under dannelse af carbonater, ergo
Ca(OH)2 + CO2 -> CaCO3 + H2O

Svar #14
26. marts 2006 af Fassos (Slettet)

hvad med 3 og 4 De sidste?

Svar #15
26. marts 2006 af Fassos (Slettet)

kunne jeg få hjælp til de sidste 2

Svar #16
26. marts 2006 af Fassos (Slettet)

mange tak :=)

Svar #17
26. marts 2006 af Fassos (Slettet)

en som vil hjælpe

Svar #18
26. marts 2006 af Fassos (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #19
26. marts 2006 af appelsin (Slettet)

Prøv selv først. Husk at angive tilstandsform!

Svar #20
26. marts 2006 af Fassos (Slettet)

Jeg havde ønsket jeg selv vidste det! Jeg ved nada om dette!

Forrige 1 2 Næste

Der er 35 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.