Matematik

ups.. hjælp til isoler h

06. april 2006 af milla-pigen (Slettet)
kan nogen hjælpe mig med at isolere h her:

6,874=0,5*h*g

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2006 af ibibib (Slettet)

Start med at gange med 2.

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

For satan da ... du må du altså holde op med der! Det er det tredje indlæg med samme indhold.

Svar #3
06. april 2006 af milla-pigen (Slettet)

hvad skal jeg så gøre når jeg har ganget med 2??

så bliver stykket jo:

13,748=1*h^2*g^2

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. april 2006 af Draagslag (Slettet)

#3
Tjek en af de andre tråde.

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. april 2006 af !?! (Slettet)

6,874=0,5*h*g
(6,784/0,5)=h*g
(13,748/g)=h

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. april 2006 af Draagslag (Slettet)

Ja.

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. april 2006 af dnadan (Slettet)

#5 det var nu meningen at hun skulle isolere den, da hun har brug for lidt træning i dette...

Brugbart svar (0)

Svar #8
06. april 2006 af Draagslag (Slettet)

Jeg kørte rundt i alle de indlæg hun skrev, og sammenfattede så det hele. Men nu har hun vel lært det.

Skriv et svar til: ups.. hjælp til isoler h

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.