Matematik
hjælp mangler opgaver!
16. april 2006 af
milla-pigen (Slettet)
jeg skal have en matematikprøve snart. har fået besked på at jeg kan øve opgaverne: 3.004, 3.013, 3.014, 3.025 de er fra denne bog: Vejledende eksempler på eksamensopgaver i matematik, 3-årigt forløb til A-niveau, 1998.
men min bog er væk..
nogen der har de opgaver??? skal ikke vide svar eller noget, bare hvad de går ud på.
men min bog er væk..
nogen der har de opgaver??? skal ikke vide svar eller noget, bare hvad de går ud på.
Svar #1
16. april 2006 af Jelly (Slettet)
3.004
Om trekant ABC oplyses, at vinkel A = 32,8grader a= 3,51 og c= 5,72
Der er to muligheder for formen af trekanten ABC.
Beregn for begge muligheder siden b.
3.013
En trekant har sidelængderne 6.45, 5.32, 7.33.
Beregn trekantens vinkler.
3.014
I en trekant ABC er
vinkel A = 35 , vinkel B = 20 og længden AB = 4,72
Beregn længden af højden fra C på siden AB.
3.025
I trekant ABC er vinkel A = 30, længden AB = 8 og længden AC = 12
M er midtpunkt af AC, og O er medianernes skæringspunkt.
Beregn arealet af trekant AOM.
----
Det var så opgaverne...
Om trekant ABC oplyses, at vinkel A = 32,8grader a= 3,51 og c= 5,72
Der er to muligheder for formen af trekanten ABC.
Beregn for begge muligheder siden b.
3.013
En trekant har sidelængderne 6.45, 5.32, 7.33.
Beregn trekantens vinkler.
3.014
I en trekant ABC er
vinkel A = 35 , vinkel B = 20 og længden AB = 4,72
Beregn længden af højden fra C på siden AB.
3.025
I trekant ABC er vinkel A = 30, længden AB = 8 og længden AC = 12
M er midtpunkt af AC, og O er medianernes skæringspunkt.
Beregn arealet af trekant AOM.
----
Det var så opgaverne...
Skriv et svar til: hjælp mangler opgaver!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
