Matematik
Komplekse tal sammen med vektorer
21. april 2006 af
Roar2k6 (Slettet)
Hejsa
I matematik i øjeblikker har vi om vektorer(i det to-dimensionale rum)
Mig og en af mine kamerater er gået lidt videre, og har fundet ud af at det er muligt at dreje en vilkårlig ved at multiplicere den med et komplekst tal, så
(|a|*|b|)/|a|=|b|/1
Hvor a og b er vektorer
Alle vektorer, i det komplekse plan, har koordinaterne
a=(|a|*cos hvor i^2=-1
Det er jo også meget smart... vores problem er at anvende det i de opgaver vi får stillet. Er det muligt at det kan være vektor projicioner, vektor addition etc. lettere eller smartere(det behøver ikke nødvendigvis være kortere...)
Mvh Roar
I matematik i øjeblikker har vi om vektorer(i det to-dimensionale rum)
Mig og en af mine kamerater er gået lidt videre, og har fundet ud af at det er muligt at dreje en vilkårlig ved at multiplicere den med et komplekst tal, så
(|a|*|b|)/|a|=|b|/1
Hvor a og b er vektorer
Alle vektorer, i det komplekse plan, har koordinaterne
a=(|a|*cos hvor i^2=-1
Det er jo også meget smart... vores problem er at anvende det i de opgaver vi får stillet. Er det muligt at det kan være vektor projicioner, vektor addition etc. lettere eller smartere(det behøver ikke nødvendigvis være kortere...)
Mvh Roar
Skriv et svar til: Komplekse tal sammen med vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
