Matematik
Rente
24. april 2006 af
Wutz (Slettet)
Ville bare lige høre om dette ikke er rigtigt:
En person sætter 15000 kr. i banken til en fast årlig rente på 2,56%.
Hvor stort et beløb står der på bankkontoen efter 12 år.
Svar:
Kny = Kgammel * (1+r)
= 15000 * ( 1+ 0,256)^12
= 20315,49 kr.
En person sætter 15000 kr. i banken til en fast årlig rente på 2,56%.
Hvor stort et beløb står der på bankkontoen efter 12 år.
Svar:
Kny = Kgammel * (1+r)
= 15000 * ( 1+ 0,256)^12
= 20315,49 kr.
Skriv et svar til: Rente
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
