Matematik
Individer
26. april 2006 af
somom (Slettet)
Hej er der nogen der kan hjælpe mig med denne her opgave. Jeg har siddet i 1 time og jeg kan satdig ikke find ud af den.
I en model antages det, at antallet N af individer i en bestemt population vokser, således at N er løsning til differentielligningen
dN/dt = N(0,095 – 1,6*10^-6 * N)
hvor t angiver antallet af år efter starttidspunktet. Til starttidspunktet t = 0 er der 12500 individer i population.
#1 Bestem en forskrift for N
#2 Bestem antallet er individer i populationen til det tidspunkt, hvor væksthastigheden for N er størst.
I en model antages det, at antallet N af individer i en bestemt population vokser, således at N er løsning til differentielligningen
dN/dt = N(0,095 – 1,6*10^-6 * N)
hvor t angiver antallet af år efter starttidspunktet. Til starttidspunktet t = 0 er der 12500 individer i population.
#1 Bestem en forskrift for N
#2 Bestem antallet er individer i populationen til det tidspunkt, hvor væksthastigheden for N er størst.
Skriv et svar til: Individer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
