Matematik
Bare et spørgsmål
02. maj 2006 af
uksomi (Slettet)
Når spinaten blancheres (kommer i kogende vand), nedbrydes C-vitaminindholdet i spinaten. Forsøg har vist, at C-vitaminindholdet y, målt i mg/100g, kan beskrives ved y=31,5*0,887^t
Hvor lang må blancheringstiden højst være, hvis man ønsker et C-vitaminindhold på mindst 20mg/100g.
Jeg vil spørge jer om, man skal differentirere funktionen y og sætte y=20 eller skal jeg bare sætte y=20, som jeg har gjort, og få et resultat som t=3,79min
Tak på forhånd
Hvor lang må blancheringstiden højst være, hvis man ønsker et C-vitaminindhold på mindst 20mg/100g.
Jeg vil spørge jer om, man skal differentirere funktionen y og sætte y=20 eller skal jeg bare sætte y=20, som jeg har gjort, og få et resultat som t=3,79min
Tak på forhånd
Svar #1
02. maj 2006 af cacci (Slettet)
Du skal bare sætte y = 20.. Og resultatet t = 3,79 er rigtigt! Har selv regnet den opgave for kort tid siden :)
Skriv et svar til: Bare et spørgsmål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
