Matematik
Procent regning (meget nemt)
06. maj 2006 af
Xpeak (Slettet)
Hejsa..
Jeg skal lige være helt sikker på at jeg kan finde ud af det her. Her kommer et eks.
En sodavnd koster 12 kr.
Der er tilbud i denne ud og nu koster en sodavand kun 8 kroner. Hvor mange procent er sodavanden faldet i pris??
Udregning:
12-8*100/12 = 33,33333333333333333
Altså en en sodavand er faldet 33 1/3 %
Er det rigtigt??
Jeg skal lige være helt sikker på at jeg kan finde ud af det her. Her kommer et eks.
En sodavnd koster 12 kr.
Der er tilbud i denne ud og nu koster en sodavand kun 8 kroner. Hvor mange procent er sodavanden faldet i pris??
Udregning:
12-8*100/12 = 33,33333333333333333
Altså en en sodavand er faldet 33 1/3 %
Er det rigtigt??
Svar #3
06. maj 2006 af Molle (Slettet)
Man kan dog sige, at du skal have nogle paranteser med, hvis du skriver det op på den måde.
(12-8)/12*100 % = 33 1/3 %
(12-8)/12*100 % = 33 1/3 %
Skriv et svar til: Procent regning (meget nemt)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
