Matematik

gennemsnits fart

08. maj 2006 af figaro8 (Slettet)
Skal bare lige se, om jeg har beregnet rigtigt. En bus bruger 140 min på at på at køre en længde på 43,1 km.

Er gennemsnits farten så bare ikke : 43,1 * 60 : 140 = 18,5 km/t.??

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2006 af Chimer (Slettet)

Jo det er rigtigt :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. maj 2006 af Peden (Slettet)

En bus bruger 140minutter = 2,33 timer, på at køre 43,1km.

Farten = km/t = 43,1/2,33 = 18,5.

Det stemmer :)

Svar #3
08. maj 2006 af figaro8 (Slettet)

takker all

Skriv et svar til: gennemsnits fart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.