Matematik
f(x)=-0,1 , find x vha grafregner
08. maj 2006 af
Guruen (Slettet)
ja..
for f(x)=3x^4 - 2,5x^3 skal f(x)=-0,1 løses vha grafregneren..
Jeg er bare helt blank.. det e rhelt forsvundet ud a mit hovede hvordan jeg skal gøre..
for f(x)=3x^4 - 2,5x^3 skal f(x)=-0,1 løses vha grafregneren..
Jeg er bare helt blank.. det e rhelt forsvundet ud a mit hovede hvordan jeg skal gøre..
Svar #1
08. maj 2006 af dnadan (Slettet)
tegn f(x) ind på graflommeregneren.
Tegn derefer linjen y=-0,1 ind
Brug nu lommeregerens funktion intersect for at finde skærringspunktet(-punkter)
Tegn derefer linjen y=-0,1 ind
Brug nu lommeregerens funktion intersect for at finde skærringspunktet(-punkter)
Svar #2
08. maj 2006 af Madsst (Slettet)
tegn de to funktioner ind på din lommeregner og se hvor de skærer hinanden...
Svar #3
08. maj 2006 af Guruen (Slettet)
tak.. seføli.. jeg plejer ellers a mestre min lommeregner ret godt.. hehe.. tak for det hurtige svar.. ^^
Skriv et svar til: f(x)=-0,1 , find x vha grafregner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
