Matematik

Eksponentiel ligning

23. april kl. 22:57 af hemb001 - Niveau: B-niveau

Nogen som hjælp mig for finde svar på opgave 6 a) og b).


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april kl. 23:12 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april kl. 23:12 af ringstedLC

a)

Den ekstra række f(x) skal vise forskellen mellem 25 og længden. Det vil fx sige:

\begin{align*} f(8) &= 25-22\;,\;f(3)=25-15 \end{align*}

b)

\begin{align*} f(x) &= 0.95\cdot 25 \Rightarrow x=...\quad\textup{(afrundet til heltal)} \end{align*}


Svar #3
24. april kl. 11:09 af hemb001

Mange tak 


Skriv et svar til: Eksponentiel ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.