Matematik
fatter ikke hvordan jeg regner det ud
13. maj 2006 af
larsdanois (Slettet)
hvordan regner jeg det her ud please med en god forklaring, gik på sproglig og er ved at tage matematik selv
x^2-9=0
på forhånd tak
x^2-9=0
på forhånd tak
Svar #2
13. maj 2006 af dnadan (Slettet)
x^2-9=0
læg 9 til på begge sider:
x^2+9-9=9
x^2=9
Dermed skal du nu tage kvadraroden på begge sider:
sqrt(x^2)=sqrt(9)
x= 3 eller x=-3
Der er 2 løsninger, da disse begge giver 9 hvis man sætter dem i anden...
læg 9 til på begge sider:
x^2+9-9=9
x^2=9
Dermed skal du nu tage kvadraroden på begge sider:
sqrt(x^2)=sqrt(9)
x= 3 eller x=-3
Der er 2 løsninger, da disse begge giver 9 hvis man sætter dem i anden...
Svar #3
14. maj 2006 af Jakobmp (Slettet)
x^2-9=0
x=+-3
synes det er meget sjovt at folk har behov for at svare på emner, som allerede er korrekt besvaret.
x=+-3
synes det er meget sjovt at folk har behov for at svare på emner, som allerede er korrekt besvaret.
Skriv et svar til: fatter ikke hvordan jeg regner det ud
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
