Matematik
diff. ligninger løsninger
16. maj 2006 af
stumpL (Slettet)
finde c i disse løsninger:
1) y=ce^kx
2)y=(b/a)+ce^-ax
3)y=((b/a)/(1+ce^-bx))
4)y=M/(1+ce^-aMx)
?? hjælp
1) y=ce^kx
2)y=(b/a)+ce^-ax
3)y=((b/a)/(1+ce^-bx))
4)y=M/(1+ce^-aMx)
?? hjælp
Svar #1
16. maj 2006 af mathon
...prøv selv ud fra de svar, du lige har fået på løsning af eksponentialfunktion og
potensfunktion .......
potensfunktion .......
Svar #2
17. maj 2006 af stumpL (Slettet)
1) c= y/e^kx
er denne rigtig?
2)c= y-(b/a)/e^-ax
er denne rigtig?
3)c= ??? hjælp..
4) c= ((M/y)-1)/c^-aMx
er denne rigtig?
er denne rigtig?
2)c= y-(b/a)/e^-ax
er denne rigtig?
3)c= ??? hjælp..
4) c= ((M/y)-1)/c^-aMx
er denne rigtig?
Skriv et svar til: diff. ligninger løsninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
