Matematik
hjælp til påvisning af, at en given funktion er stamfunktion til en anden
16. maj 2006 af
Mr. Rothman (Slettet)
Hej. Jeg skal vise at F er en stamfunktion til f, og kan simpelthen ikke finde ud af hvordan jeg gør det. håber meget at der er nogen der vil hjælpe mig. I behøver ikke at lave den, men bare forklar hvordan jeg skal gribe den ad.
f(x)=(x/x+1)^2
F(x)=x+1-(1/x+1)-2ln(x+1)
mvh Mikkel
f(x)=(x/x+1)^2
F(x)=x+1-(1/x+1)-2ln(x+1)
mvh Mikkel
Svar #2
16. maj 2006 af Mitton (Slettet)
Enten kan du lave Sf(x)dx og se om du får F(x) eller (F(x))' og se om du får f(x).
Svar #3
16. maj 2006 af Mr. Rothman (Slettet)
ja det ved jeg godt, jeg har også formuleret det forkert. det jeg ikke kan finde ud af, er hvilken "formel" jeg kan bruge til at finde stamfunk. til f(x)
Skriv et svar til: hjælp til påvisning af, at en given funktion er stamfunktion til en anden
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
