Matematik
en funktion...
16. maj 2006 af
AbCdE.. (Slettet)
ka heller ik lave denne her
S= integral tegnet
En fkt er bestemt ved
f(x)= S(2at+b)dt (afgrænsning fra 2 til x)
hvor a og b r reele tal.Det oplyses at f(0)og f(1)=-1
beregn a og b
Dont know how to do????
S= integral tegnet
En fkt er bestemt ved
f(x)= S(2at+b)dt (afgrænsning fra 2 til x)
hvor a og b r reele tal.Det oplyses at f(0)og f(1)=-1
beregn a og b
Dont know how to do????
Svar #1
16. maj 2006 af mathon
G(x)=S(2at+b)dt
G(x)=at^2+bt (ubestemte integral)
f(x)=G(x)-G(2)=ax^2+bx-(4a+2b)
f(0)=-(4a+2b)=-1 *)
f(1)=a+b-(4a+2b)=-1, hvoraf
-(4a+2b)=a+b-(4a+2b) eller
I: a+b=0
II:4a+2b=1..... fra *)
to ligninger med to ubekendte af første grad (der godt nok hedder a og b i stedet for x og y, som du nok er mere vant til. Men løsningsmetoden influeres ikke af variabelnavne). Så KØR LØS!!!!
G(x)=at^2+bt (ubestemte integral)
f(x)=G(x)-G(2)=ax^2+bx-(4a+2b)
f(0)=-(4a+2b)=-1 *)
f(1)=a+b-(4a+2b)=-1, hvoraf
-(4a+2b)=a+b-(4a+2b) eller
I: a+b=0
II:4a+2b=1..... fra *)
to ligninger med to ubekendte af første grad (der godt nok hedder a og b i stedet for x og y, som du nok er mere vant til. Men løsningsmetoden influeres ikke af variabelnavne). Så KØR LØS!!!!
Skriv et svar til: en funktion...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
