Matematik

Nogle spørgsmål..

17. maj 2006 af stumpL (Slettet)
1) Hvordan udregnes lbl^2 (længden af vektor b i anden)

2) Vis mig et godt eksampel på udregning af en patiel integration.

3) vis mig et godt eksampel på udregning af integration ved substitution.

4) hvordan integreres x^(4/3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2006 af Jakobmp (Slettet)


1)

X-kordinaten i anden + y-kordinaten i anden (og hvis i rummet +z-kordinaten i anden).

2) - Gider jeg ikke svare på

3) - Gider jeg ikke svare på

4) x^(4/3)= (3/7)x^(7/3)

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2006 af Jeppedyret (Slettet)

#0

2) normalt bruger man jo ikke partiel integration, men substitutions metoden (stavehat)


Svar #3
17. maj 2006 af stumpL (Slettet)

#1
4) hvordan kan du se at det blir
(3/7)x^(7/3) ???

Svar #4
17. maj 2006 af stumpL (Slettet)

Jeg vil alligevel meget gerne have 2) og 3) vist

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. maj 2006 af Jakobmp (Slettet)

Stump: De står altså i din grå bog.

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. maj 2006 af Englebassen (Slettet)

3#
f(x)=x^a

dvs en stamfunktion F(x)=(1/a+1)x^(a+1)

Skriv et svar til: Nogle spørgsmål..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.