Matematik
bestem k
17. maj 2006 af
Sampairo (Slettet)
Om en kontinuert funktion f og et tal k oplyses, at
int((f(x))dx)=17 i intervallet [2,6]
og
int((f(x)+k)dx)= 14 i intervallet [2,6]
beregn k
Hvordan?
int((f(x))dx)=17 i intervallet [2,6]
og
int((f(x)+k)dx)= 14 i intervallet [2,6]
beregn k
Hvordan?
Svar #1
17. maj 2006 af sigmund (Slettet)
Der står
S(2 til 6) f(x)dx = 17
og
S(2 til 6) (f(x) + k)dx = 14.
Det sidste integral kan deles op:
S(2 til 6) f(x)dx + S(2 til 6) kdx = 14.
S(2 til 6) f(x)dx kender du fra før, og så skulle det være en smal sag at beregne k.
S(2 til 6) f(x)dx = 17
og
S(2 til 6) (f(x) + k)dx = 14.
Det sidste integral kan deles op:
S(2 til 6) f(x)dx + S(2 til 6) kdx = 14.
S(2 til 6) f(x)dx kender du fra før, og så skulle det være en smal sag at beregne k.
Skriv et svar til: bestem k
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
