Matematik

simpel reduktion

18. maj 2006 af Nannok (Slettet)
hvordan reducerer jeg:

x^2 + y^2 - 2x^2 + x^2 - 4y^2

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2006 af Mitton (Slettet)

x^2 - 2x^2 + x^2 = 0 (1-2+1=0)
y^2-4y^2 = -3y^2 (1-4=-3)

Svar #2
18. maj 2006 af Nannok (Slettet)

kan slet ikke se hvad du laver??

Svar #3
18. maj 2006 af Nannok (Slettet)

men jeg får det samme

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2006 af sigmund (Slettet)

#2,

Jeg må give dig ret i, at det lidt mystisk sat op. Resultatet er -3y² (jf. #1).

Skriv et svar til: simpel reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.