Dansk

Hvor blev siden af?

22. maj 2006 af Piegee (Slettet)
Hey ya'll -

Kan I se denne side? http://www.dist.dk/~lf/danskkasse/

Jeg fik linket herinde, men nu virker det tilsyneladende ikke... Anelse kikset, for vil jo gerne kunne bruge det, når dansk eksamen begynder at nærme sig...

På forhånd tak - P

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2006 af USyay (Slettet)

nu er jeg ikke den type som retter det folk skriver(laver os selv fejl når det går hurtigt), men nu når jeg er lidt sydstatspige, så for god ordens skyld hedder det y'all;)

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Nej. har også selv oplevet at deres servere lukker ned fra tid til anden. Var så heldig lige at ramme en gang hvor den var oppe, og skyndte mig at gemme alle pdf-filerne ;)

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Nej. har også selv oplevet at deres servere lukker ned fra tid til anden. Var så heldig lige at ramme en gang hvor den var oppe, og skyndte mig at gemme alle pdf-filerne ;)

Svar #4
22. maj 2006 af Piegee (Slettet)

Tak for det, måtte høre om jeg er den eneste, der har problemer med siden.

US> Tak for det unødvendige tip, kategorien var dansk, ikke engelsk ;)

P

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. maj 2006 af USyay (Slettet)

#4 ja jeg ved godt det var dansk...men y'all er jo et amerikansk sydstantsydtryk...that's all there is to it;) det var skam ikke for at provokere!

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. maj 2006 af SomeOneMore (Slettet)

#4 eftersom det lille pling (også kaldet appostrof ;) sættes istedet for nogle bogstaver, er det vigtig at sætte det rigtigt, som #1&5 påpeger.
Y'all = you all (Har jeg i hvert fald set et sted - ret mig hvis jeg tager fejl)

Brugbart svar (0)

Svar #7
22. maj 2006 af USyay (Slettet)

#6 det er rigtig y'all er en forkortelse for you all;) nu har jeg boet i sydstaten Georgia i Atlanta og der bruger de det rigtig meget...næsten for meget!

Svar #8
23. maj 2006 af Piegee (Slettet)

Hey Y'ALL

Kan I se denne side? http://www.dist.dk/~lf/danskkasse/

Jeg fik linket herinde, men nu virker det tilsyneladende ikke... Anelse kikset, for vil jo gerne kunne bruge det, når dansk eksamen begynder at nærme sig...

På forhånd tak - P

Så behøver I ikke blive ved med at køre på den slåfejl!!

Brugbart svar (0)

Svar #9
23. maj 2006 af LilTutte (Slettet)

:) jeg har lige tjekket.. og ka sagtens benytte mig af linket.. alt hvad jeg klikker på osv popper op hehe.. såå.. det virker fint! I hvert fald fra min com..!?


Brugbart svar (0)

Svar #10
23. maj 2006 af Romulus (Slettet)

Virker skam også helt fint her!

Brugbart svar (0)

Svar #11
23. maj 2006 af jordbærelefant (Slettet)

linket virker perfekt

Brugbart svar (0)

Svar #12
23. maj 2006 af AllstarHo (Slettet)

Yep - det virker..

Brugbart svar (0)

Svar #13
23. maj 2006 af SomeOneMore (Slettet)

#8 hvad sker der lige for dig? hvorfor spørge om det samme 2 gange? Du holder dig i det mindste til samme tråd (Y), men forstår ikke din hensigt med at spørge igen?

Brugbart svar (0)

Svar #14
23. maj 2006 af Marylou96 (Slettet)

Piegee rettede bare omtalte slåfejl

Brugbart svar (0)

Svar #15
23. maj 2006 af SomeOneMore (Slettet)

men stadigvæk.. hvorfor stille hele spørgsmålet igen?

Brugbart svar (0)

Svar #16
23. maj 2006 af SomeOneMore (Slettet)

anyway - doesn't matter :P

Brugbart svar (0)

Svar #17
23. maj 2006 af Kemi nørd (Slettet)

jeg mener vist nok at apostroffen er indforstået med et a...

ya = You ´
`ll = all
derfor ya`ll = you all som der er også er blevet antydet tidligere :)

Skriv et svar til: Hvor blev siden af?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.