Matematik

Egen formelsamling?

22. maj 2006 af johanne17 (Slettet)
Jeg skal til skriftlig matematik imorgen, sprogligt højniveau og der må man jo kun have formelsamling og lommeregner med. Til terminsprøven måtte man bruge sin egen formelsamling uden nogen form for tjek. Hvilket vil sige man jo kan have skrevet en masse ting ind i den. Får man udleveret en ny når det er eksamen eller tjekker de den på nogen måde? Nogen, der ved det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2006 af lany (Slettet)

Det er særdeles usmart at være afhængig af, at de ikke tjekker, om du har skrevet noter i formelsamlingen, hvis dette ikke er lovligt. Bliver du afsløret i at snyde bliver du bortvist fra eksamen.

Det kan godt være, at skolen udleverer et rentvisket eksemplar til dig, ellers er det dit eget ansvar, at dit eget eksemplar er rentvisket.

Svar #2
22. maj 2006 af johanne17 (Slettet)

Jamen der står jo ingen steder atdet er ulovligt at skrive i formelsamlingen?

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2006 af ckia (Slettet)

Nej, men at skrive noter i den eller noter på et stykke papir er det samme. Dumt at gøre det, hvis man ikke må have andet end formelsamling og lommeregner med.

Svar #4
22. maj 2006 af johanne17 (Slettet)

Okay, min mat. lærer sagde bare at hvis de ikke tog den så ku de jo ikke holde for at man havde skrevet noget i den. Er der virkelig ikke andre, som har gjort noget lignende?

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. maj 2006 af lany (Slettet)

Hvis det ikke er lovligt at have notater med til den pågældende eksamen, er det en meget uheldig udmelding af din lærer. Det lyder som om han tilsidesætter reglerne. Det er dog stadig dig selv, der har ansvaret for, at du ikke benytter ulovlige hjælpemidler.

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. maj 2006 af KV (Slettet)

Jeg ville godt nok heller ikke gøre det. Desuden tror jeg du kan være rimelig sikker på at du får en renvisket en.

Et tip - under Y1 og Y2 osv, der hvor du normalt skriver funktioner ind. Gå ned til Yo og skriv formler ind der? Du kan skrive bogstaver ved hjælp af alpha ---og så bogstavet.
Der er også nogle få tegn i 2nd test..
Alpha --> 0 er mellemrum

Brugbart svar (0)

Svar #7
22. maj 2006 af Mytte (Slettet)

Da jeg var til termins prøve fik vi en renvisket, og min lære gjorde det meget klart at sådan ville det også være til eksamen. Alt andet ville jo også være snyd!

Skriv et svar til: Egen formelsamling?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.