Matematik
Potensudvikling: 3 spørgsmål ?
22. maj 2006 af
kim19 (Slettet)
Sætning. Egenskaber for potensudviklinger
Om potensudviklingen y = b*x^a gælder der
a) Vm(f) = R+ for a 0
En der kan forklar mig på dansk hvad denne sætning betyder ?
b) Hvis b = 1 kaldes y en potensfunktion.
er dette rigtig ?
d) potensudviklingen er voksende, hvis
a er større end 0 og potensudviklingen er aftagende, hvis a er mindre end 0.
er dette rigtig ?
Om potensudviklingen y = b*x^a gælder der
a) Vm(f) = R+ for a 0
En der kan forklar mig på dansk hvad denne sætning betyder ?
b) Hvis b = 1 kaldes y en potensfunktion.
er dette rigtig ?
d) potensudviklingen er voksende, hvis
a er større end 0 og potensudviklingen er aftagende, hvis a er mindre end 0.
er dette rigtig ?
Svar #3
22. maj 2006 af kim19 (Slettet)
Dm(f) = R+.
hva betyder det ?
hvor b er et positivt reelt tal, a er et vilkårligt reelt tal. er dette rigtig i potensudvikling ?
hva betyder det ?
hvor b er et positivt reelt tal, a er et vilkårligt reelt tal. er dette rigtig i potensudvikling ?
Svar #4
22. maj 2006 af MacMadsen (Slettet)
Dm(f) = R+ betyder så vidt jeg husker at definitionsmængden (Dm) for funktionen ((f)) er alle positive (+) reele (R) tal.
I parantes henvises til leddende i udsagnet.
I parantes henvises til leddende i udsagnet.
Svar #5
22. maj 2006 af kim19 (Slettet)
Hvis jeg har den potensudvikling
y=29,51*x^0,48
Så er den faldende, men hvor meget kan jeg sige den er faldende ???
y=29,51*x^0,48
Så er den faldende, men hvor meget kan jeg sige den er faldende ???
Skriv et svar til: Potensudvikling: 3 spørgsmål ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
