Matematik
Kan I give eksempler
24. maj 2006 af
JoyNipz (Slettet)
Hejsa :)
Kan I give eksempler på følgende formler ?
Regel 1:
y=10^x bliver x=log y
Regel 2:
x=10^log(x) = log(10^x)
Regel 3:
10g10=1
Regel 4:
log(x*y) = log(x)+log(y)
Regel 5:
log(x/y)=log x - log y
Regel 6:
log(a^x)=x*loga
Kan I give eksempler på følgende formler ?
Regel 1:
y=10^x bliver x=log y
Regel 2:
x=10^log(x) = log(10^x)
Regel 3:
10g10=1
Regel 4:
log(x*y) = log(x)+log(y)
Regel 5:
log(x/y)=log x - log y
Regel 6:
log(a^x)=x*loga
Svar #1
24. maj 2006 af Waterhouse (Slettet)
Hmm, søger du eksempler på opgaver hvor reglerne skal bruges eller hvordan?
Svar #3
26. maj 2006 af makemyday (Slettet)
Hvis du skal isolere x i en ligning vil det da være rart at kunne bruge regel 6 f.eks.
Regel 4 og 5 bruger man vel mest til at reducere udtryk... f.eks. hvis man søger den eksakte værdi af et integrale.
Regel 4 og 5 bruger man vel mest til at reducere udtryk... f.eks. hvis man søger den eksakte værdi af et integrale.
Skriv et svar til: Kan I give eksempler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
