Matematik
Logistisk vækst - Bevis (Punkt der ikke forståes)
16. juni 2006 af
Mettemig (Slettet)
Hejsa.
Jeg skal bevise den fuldstændige løsning til dy/dx = b-a*y, men har i mine noter skrevet vi begynder med dy/dx = y(b-a*y), dette forstår jeg ikke. Og beviset er ikke vist i bogen jeg har. Nogen der kan hjælpe?
Jeg skal bevise den fuldstændige løsning til dy/dx = b-a*y, men har i mine noter skrevet vi begynder med dy/dx = y(b-a*y), dette forstår jeg ikke. Og beviset er ikke vist i bogen jeg har. Nogen der kan hjælpe?
Skriv et svar til: Logistisk vækst - Bevis (Punkt der ikke forståes)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
